Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 25, 2008

Hari lahir saya + Demam

Assalamualaikum.. semalam hari lahir saya 24 Nov.. takde buat apa pun, just beli kek dan goreng mee.. semalam saya demam hari ni baru elok skit Alhamdulillah tapi still kena berehat. dari minggu lepas lagi saya demam dan sakit kepala, x dapat nak menjahit... Dalam masa demam tu macam-macam saya fikir dan perasaan tak stabil. Hasilnya, heart broken + lebih sakit kepala. Takpelah, bukan nak cerita pasal tu tapi nak tunjuk gambar ni je... Kek ni ayah tempah kat kedai bakeri Muslim kat Chempaka Sari (LOL promote lagi..) nama kek ni Blackforest dan kat dalam kek ni ada buah.. Kak Yong paling suka kek blackforest ni. Kek ni sedap dan tak muak.. sesapa duduk dekat area sini cubalah beli kat bakeri ni. Lagi satu, roti cheese kedai tu sedap dan lembut. tapi tak boleh makan selalu T_T

kat atas kek ni tertulis "Selamat Harijadi Dik Nur Ke-19"



Strawberries dan kepingan-kepingan coklat berhimpit-himpit merebut tempat.


oklah.. setakat ni je.. saya nak sambung rehat..

4 comments:

hajar DK Tuesday, November 25, 2008 8:58:00 PM  

huhu.. ade ke kedai kek kat cempaka sari.. tak tau menau pun,...

Nur Solehah Wednesday, November 26, 2008 2:07:00 PM  

huhuhu... a'ah ada kat tepi simpang nak gi ke sri kinta.. hajar, meh la singgah rumah..

hajar DK Thursday, November 27, 2008 9:43:00 PM  

ha... nnt bile2 aku rajen nak kuar uamh, aku g.. huhu..

Nur Solehah Thursday, November 27, 2008 10:48:00 PM  

huhu.. jangan lupa kim salam kat narimah kamal bashah.. kalo boleh, ajak jugak narimah kamal bashah dtg rumah aku..

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP