Related Posts with Thumbnails

Friday, October 08, 2010

Is this a goodbye?

Assalamualaikum,


Saya gembira blog ni dapat memberi manfaat pada ramai orang dan memberi inspirasi. Saya nak ucapkan terima kasih kerana menyokong saya. Selepas ini saya tak tahu sama ada saya masih akan blogging lagi atau tidak. Kalau ada post yang seterusnya maka saya masih meneruskan aktiviti blogging. Kalau takde, ....... ..... ........

Kak Ngah dah join sebagai author blog ni dan mungkin Kak Ngah yang akan teruskan. Mungkin tidak...

Saya nak minta maaf pada semua orang sekiranya selama perkenalan kita atau selama saya menulis blog, saya mengguris hati mana-mana pihak.

Tolong doakan kesejahteraan dan kebaikan untuk saya. Jazakallahu khair.

Yang Benar,
Solehah

8 comments:

SCLover Friday, October 08, 2010 3:17:00 PM  

maaf bertanya.. saya masih baru dlm dunia blog dan tak berkesempatan berkenalan jauh dengan jarum emas...tapi selalu ikut jadi silent reader pd jarum emas - kenapa dah tak nak berblog lagi??

AIN NAZRI Friday, October 08, 2010 5:00:00 PM  

betol laaa kata SCLover.. kenapa solehah dah tak moh berblog.. ain selalu refer kat sini kalu nak jahit baju ke apa ke. tambah info.. kak soleha ada apa2 ke?

asy_syakirin Saturday, October 09, 2010 11:39:00 PM  

assalamualaikum..

solehah..alhamdulillah...semoga berbahagia...:)

Awwa Tuesday, October 26, 2010 5:11:00 PM  

salam..saya baru jumpa blog ini..saya mengucapkan berbanyak2 trima kasih kerana banyak panduan yg sy dapat..semoga anda terus berblog dan ilmu anda curahkan itu besar pahalanya di sisi allah s.w.t..semoga anda bahagia dunia dan akherat...

Mrs. Asida Thursday, December 02, 2010 8:27:00 AM  

Salam (selamat tinggal)

raktamrittika Thursday, March 17, 2011 3:05:00 AM  

salam.selalu jgk tengok blog ni,tapi sunyi je.....

Anonymous Tuesday, May 10, 2011 6:22:00 PM  

assalamualaikum.

semoga Allah memberikan kebaikan yang terbaik kepada Solehah. Amin.

Akak mohon izin kongsi ilmu belajar menjahit yer...

k amnah

ejak Friday, July 08, 2011 10:04:00 AM  

Assalamualaikum
Baru saya folo blog ni arini da nak stop ke :(

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP