Related Posts with Thumbnails

Tuesday, July 21, 2009

Kelas menghias kek

Assalamualaikum,

Info dibawah ini di post kat channel youtube saya oleh pihak Rizqin.

Assalamualaikum, kepada ejen-ejen, pelanggan & kenalan yang dihormati. RIZQIN PRODUCTS SDN. BHD (kek coklat moist) akan ke udara dalam program 'SINGGAH SAHUR' di TV3 pada 21 OGOS 2009, jam 12.30 tengah malam ini dan ulang siaran pada 23 OGOS 2009 (ahad), jam 6.30 petang. Harap Maklum. Terima Kasih.

Oleh kerana jadual yang padat, saya telah terlewat untuk menulis tentang kursus ini. Hari Ahad yang lepas 19/7/2009, kelas menghias kek telah diadakan di kompleks belia dan sukan negeri Perak dari pukul 8.45 pagi sehingga 5 petang. Yuran pendaftaran sebanyak RM12. sudah tentulah saya tidak melepaskan peluang untuk menghadiri kelas ini. Saya pergi dengan kak yong dan kak ngah. Dalam kelas ini kami menyaksikan demo menghias kek oleh cikgu Adlina Ismail, Director of Rizqin Products SDN.BHD. Bagi saya, kelas ni sangat seronok sebab banyak benda yang saya pelajari, penerangan cikgu mudah dan cara kerja cikgu kemas dan teliti macam Martha Stewart hehehe. Cikgu Adlina memang nampak cekap dan professional Saya telah merakamkan gambar dan video untuk tatapan anda. Enjoy..


video..
Akhir sekali..... masa untuk menerima sijil.. yay! (yang warna ungu kat sebelah tu tidak boleh didedahkan identitinya..) sijil disampaikan oleh Puan Adlina.


Sesiapa yang nak belajar menghias kek atau nak beli kek dan lain-lain bolehlah pergi ke Rizqin atau menghubungi mereka.

Hari Sabtu dan Ahad ni saya nak pergi kursus homepage pulak.. can't wait for it!

nota kaki ~ kursus homepage adalah kursus terakhir sebelum bulan puasa.. Untuk mengelakkan salah faham, biar saya terangkan. Kursus yang diadakan di kompleks belia dan sukan negeri Perak adalah berlainan daripada kursus menghias kek di Rizqin. Ia adalah dua perkara yang berbeza. Oleh itu, kursus menghias kek di kompleks belia dan sukan hanya dikenakan caj sebanyak RM12 manakala kursus menghias kek di Rizqin sila tanya pada pihak Rizqin.

0 comments:

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP